NewFriends

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » NewFriends » Чем мы увлекаемся » посоветуйте хорошую школу программирования


посоветуйте хорошую школу программирования

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Доброго дня, порадьте, будь ласка, хороші курси по roblox для дітей

0

2

Доброго дня, я можу вам порадити записати свою дитину настворення ігор у roblox до школи програмування ITFuture тут . Дитину не відірвати від комп'ютера? Цікавість до комп'ютерних ігор можна використовувати з користю, адже сьогодні професія розробника ігор та програм дуже потрібна. Приєднайте юного комп'ютерного генія до світу програмування та IT-технологій.

0

3

Так, я думаю мало хто може довірити свою дитину компу, а смисл?

0

4

Якщо ви навіть не дуже розбираєтесь в ІТ технологіях,  то для вас мрже бути місце в Галактика https://highload.today/uk/pidnyali-plat … has-vijni/ . Адже там є сім відділів: IT, аналітики, підтримки, фінансів, юридичний, маркетингу та HR для деяких із них зовсім не потрібні великі знання в інформатиці  програмуванні тощо. Ваш креатив, уміння, працьовитість, людяність - головні критерії.

0

5

Можливо знаєте школи, де є курси пайтон?

0

6

Одна з найважливіших переваг Python для дітей полягає у його легкості вивчення. Синтаксис мови є простим і інтуїтивно зрозумілим, що дозволяє швидко освоїти основи програмування. Курси пайтон  https://ua.excklusiveit.com/python/ раджу тут. Крім того, наявність великої спільноти Python розробників означає, що доступні навчальні матеріали, онлайн-курси та підручники, призначені спеціально для дітей, що сприяє ефективному навчанню.

0


Вы здесь » NewFriends » Чем мы увлекаемся » посоветуйте хорошую школу программирования


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz