NewFriends

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » NewFriends » Чем мы увлекаемся » Які зараз ціни на ноутбуки Apple МасВоок в Одесі?


Які зараз ціни на ноутбуки Apple МасВоок в Одесі?

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Привіт, я хочу купити ноутбук Apple MacBook в Одесі. Чи можете ви підказати, які зараз ціни на них? Я шукаю щось середнього рівня і не хочу переплачувати за додаткові функції.

0

2

Нещодавно я бачив в магазині ноутбуків Apple MacBook в ТРЦ "City Center" в Одесі. Вони були у продажу за ціною від 35 000 гривень за базову модель MacBook Air до 85 000 гривень за MacBook Pro з процесором M1. Якщо ви шукаєте щось середнього рівня, то, можливо, MacBook Air буде правильним вибором для вас.

0

3

Я купив свій MacBook Pro в Одесі минулого місяця, і ціни були приблизно такі ж, як і в інших містах України. Ви можете перевірити ціни на веб-сайті Apple або зателефонувати в магазини, щоб уточнити деталі. Я також рекомендую шукати інформацію в Інтернеті, можливо, знайти кращі пропозиції.

0

4

Якщо ви шукаєте ноутбук Apple MacBook середнього рівня, я рекомендую вам звернути увагу на ноутбук Apple MacBook Air https://allo.ua/ua/odesa/products/noteb … tel-apple/ який зараз можна купити в інтернет магазині Алло. Ця модель має гарне поєднання продуктивності та ціни.
Батарея тримає довго, а дисплей Retina відрізняється яскравістю і насиченістю кольорів. Також у MacBook Air є тонкий і легкий дизайн, що робить його відмінним вибором для подорожей і роботи поза домом.
https://i.allo.ua/media/catalog/product/cache/1/small_image/212x184/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/n/o/noutbuk-apple-macbook-air-13-midnight-m2-chip-1-prod_xl_result_2.jpg

0

5

ароматный табак Вишня весовой tutun-gold.com.ua

0


Вы здесь » NewFriends » Чем мы увлекаемся » Які зараз ціни на ноутбуки Apple МасВоок в Одесі?


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz