Доброго дня дівчата! Я хочу від вас дізнатися, де можна купити красиві туфлі з натуральної шкіри, вони обов'язково повинні бути покриті лаком і мати досить високий каблук, ось такі у мене вимоги.
Где заказать новые женские туфли?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-02-20 12:11:19
Якщо хочете я можу запитати у своєї дружини, де вона замовляє собі взуття, думаю вона вам зможе порекомендувати кілька онлайн магазинів. Сам особисто у цих інтернет магазинах нічого не розумію.
Поделиться32022-02-20 12:14:19
Ви ж дівчина, а всі особини жіночої статі люблять ходити на шопінг, то навіщо вам цей онлайн магазин? Особисто моя дружина, поки не обійде всі торгові центри не заспокоїтися, раджу вам також прогулятися магазинами.
Поделиться42022-02-20 12:18:54
Доброго дня дівчата! Я хочу від вас дізнатися, де можна купити красиві туфлі з натуральної шкіри, вони обов'язково повинні бути покриті лаком і мати досить високий каблук, ось такі у мене вимоги.
Приблизно рік тому подруга мені порадила один хороший інтернет магазин взуття, в якому я замовляла дві пари жіночих туфель https://vittorossi.ua/ua/shop/muzhskie_ … krossovki/ , якістю залишилася дуже задоволена. Перший варіант що я купили це лакові туфлі, в якраз як ви хочете.
Другий раз замовляла собі просто туфельки на невеликих підборах, обидва варіанти зроблені з натуральної шкіри, якістю задоволена на всі 200 відсотків, ну колись допомогли мені тепер настала моя черга.
Отредактировано кусикуси (2022-02-20 12:19:20)