Привіт! Я зацікавився японськими віскі і хочу спробувати щось нове. Чи можете порекомендувати конкретні бренди або сорти, які варто спробувати? Шукаю щось з унікальним смаковим профілем.
Порадьте якісні японські віскі!
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22024-01-18 19:35:58
Я недавно спробував японське віскі і був приємно здивований! Вони зазвичай мають більш м'який і витончений смак порівняно з традиційними шотландськими віскі. Спробуйте, наприклад, Yamazaki або Hakushu - обидва мають відмінні аромати.
Поделиться32024-01-18 19:36:14
Мій досвід з японськими віскі був трохи змішаний. Вони можуть бути досить дорогими, і не всі варіанти виправдовують свою ціну. Рекомендую почати з чогось більш доступного, як Nikka, щоб зрозуміти, чи подобається вам їхній стиль.
Поделиться42024-01-18 19:37:51
Мій досвід з японськими віскі був трохи змішаний. Вони можуть бути досить дорогими, і не всі варіанти виправдовують свою ціну. Рекомендую почати з чогось більш доступного, як Nikka, щоб зрозуміти, чи подобається вам їхній стиль.
Здрастуйте, я давно шанувальник японських віскі, тому коли в Маудау з'явився асортимент цих віскі, я одразу ж вирішив здійснити покупку. Мені було потрібно щось особливе для святкування ювілею з друзями, і я вибрав Hatozaki Japanese.
Цей японський віскі https://maudau.com.ua/category/viski/co … n=japonija вразив мене своїм м'яким, але багатим смаком з нотками ванілі і карамелі. В магазині я оцінив зручний сайт, доброзичливе обслуговування та конкурентоспроможні ціни. Вибір японського віскі там дуже вражає, і я знайшов те, що шукав.