NewFriends

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » NewFriends » Флудничек » Смеситель


Смеситель

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

Купить душевой смеситель Grohe в Киеве можно в магазине сантехники Санрум. Широкий выбор смесителей для душа и быстрая доставка https://sanroom.com.ua/smesiteli-dlya-dusha/

0

2

А в Одессе какие есть магазины с сантехникой? Ищу все необходимое для ремонта ванной

0

3

Приветствую!
Я тут ремонт затеял в ванной и уже три раза об этом пожалел - такие хлопоты и затраты, я себе не так все представлял.
Но сейчас уже дело близится к завершению и я уже заказал на сайте https://santehimport.ua/ru/gidromassazh … sy/veronis гидромассажный бокс. Скоро его установим и дело завершится.
В любом случае, я вам оставляю тут ссылку на магазин Сантехимпорт - там ищите все необходимое для ремонта в ванной или туалете.

0

4

А я у Львові шукаю магазин з сантехнікою. Хтось може підказати такий?

0

5

Ліпка написал(а):

А я у Львові шукаю магазин з сантехнікою. Хтось може підказати такий?

А ви були вже в новому т оргівельному центрі Дім Інтер'єрів, там дуже багато є сантехніки https://dim-interior.com.ua/santehnika- … e-pidvisne Можна знайти усе - від біде та унітазів до дзеркал та змішувачів. Ми плануємо туди поїхати на вихідних, хочу собі глянути нову сантехніку, бо щось вже й кран підтікає, і дивлюся раковина тріснула. Короче кажучі, буде ремонт цього літа в нас в квартирі.

0

6

Було б непогано, якщо б ви порадили ще магазин, де можна купити меблі для ванної кімнати

0

7

Дам вам кілька порад стосовно вибору меблів для ванної кімнати. Перед вибором меблів виміряйте ванну кімнату. Це допоможе вам зрозуміти, скільки місця у вас є для розташування меблів та які розміри вони повинні мати. Може навіть прикинути що де буде стояти, накидати план на листочку. І ще, раджу обирати меблі для ванної Аква Родос  Це наразі найвигідніші та найсучасніші меблі, які зараз виготовляються в Україні.

0

8

Нам теж потрібна якісна сантехніка, підкажіть де краще її купувати?

0

9

Ви можете підібрати якісну сантехніку в інтернет-магазині Зевс Сантехніка https://zevs-santehnika.com.ua/ Асортимент сантехніки тут великий, товари представлені від найкращих світових виробників та супроводжуються гарантією. Ми для ванної кімнати та на кухню саме тут купили всі сантехнічні товари, дуже задоволені вибором. Доречі доставка замовлень тут швидка та діє по всій Україні.

0


Вы здесь » NewFriends » Флудничек » Смеситель


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz