NewFriends

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » NewFriends » Флудничек » Не можу вибрати маршрутизатор

Не можу вибрати маршрутизатор

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Добрий день, друзі. Я планую оновити свій маршрутизатор і не можу вирішити, який краще обрати. Я хочу отримати надійне і швидке підключення до Інтернету. Які виробники маршрутизаторів наразі найпопулярніші на ринку, і які моделі варто розглянути?

0

2

Привіт! Я давно користуюся маршрутизаторами від TP-Link. Як на мене, це найкращий виробник в цьому сегменті ринку. Вони пропонують різноманітні моделі за доступними цінами. Якщо ви шукаєте надійний і швидкий маршрутизатор, то я рекомендую звернути увагу на моделі від TP-Link.

0

3

При виборі маршрутизатора варто звернути увагу на такі функції, які необхідні вам. Наприклад, якщо ви плануєте використовувати мережевий сховище (NAS), то вам потрібен маршрутизатор з підтримкою протоколу SMB. Якщо ви хочете контролювати роботу мережі, то вам потрібен маршрутизатор з підтримкою функції QoS. Також варто звернути увагу на підтримку різних стандартів Wi-Fi, які вам можуть знадобитися.

0

4

zveruka написал(а):

Добрий день, друзі. Я планую оновити свій маршрутизатор і не можу вирішити, який краще обрати. Я хочу отримати надійне і швидке підключення до Інтернету. Які виробники маршрутизаторів наразі найпопулярніші на ринку, і які моделі варто розглянути?

Маршрутизатори Xiaomi відомі своєю високою якістю і доступною ціною. Вони підтримують бездротовий зв'язок Wi-Fi, мають велику площу покриття і можуть одночасно підключати багато пристроїв. Крім того, вони мають багато різних функцій, таких як мережевий контроль, гостьовий доступ, QoS і т.д., що робить їх ідеальним вибором для дому або офісу.
Найкраща модель це маршрутизатор https://allo.ua/ua/wi-fi-routery/ Xiaomi - це Mi Router AX9000. Він підтримує технологію Wi-Fi 6, яка забезпечує швидкість передачі даних до 4804 Мбіт/с. Цей маршрутизатор має велику площу покриття до 250 квадратних метрів та підтримує одночасне підключення більше 100 пристроїв. Крім того, він має чотири потокові антени, що дозволяє покращити якість прийому сигналу і забезпечити стабільний інтернет.
https://skr.sh/i/250223/UJ3boZlg.jpg

0

5

тютюн розважний сюди для цигарок tabaki.co.ua

0

Вы здесь » NewFriends » Флудничек » Не можу вибрати маршрутизатор

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz