Привіт, я хочу купити ноутбук Apple MacBook в Одесі. Чи можете ви підказати, які зараз ціни на них? Я шукаю щось середнього рівня і не хочу переплачувати за додаткові функції.
Які зараз ціни на ноутбуки Apple МасВоок в Одесі?
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22023-05-09 09:44:36
Нещодавно я бачив в магазині ноутбуків Apple MacBook в ТРЦ "City Center" в Одесі. Вони були у продажу за ціною від 35 000 гривень за базову модель MacBook Air до 85 000 гривень за MacBook Pro з процесором M1. Якщо ви шукаєте щось середнього рівня, то, можливо, MacBook Air буде правильним вибором для вас.
Поделиться32023-05-09 09:44:58
Я купив свій MacBook Pro в Одесі минулого місяця, і ціни були приблизно такі ж, як і в інших містах України. Ви можете перевірити ціни на веб-сайті Apple або зателефонувати в магазини, щоб уточнити деталі. Я також рекомендую шукати інформацію в Інтернеті, можливо, знайти кращі пропозиції.
Поделиться42023-05-09 09:45:49
Якщо ви шукаєте ноутбук Apple MacBook середнього рівня, я рекомендую вам звернути увагу на ноутбук Apple MacBook Air https://allo.ua/ua/odesa/products/noteb … tel-apple/ який зараз можна купити в інтернет магазині Алло. Ця модель має гарне поєднання продуктивності та ціни.
Батарея тримає довго, а дисплей Retina відрізняється яскравістю і насиченістю кольорів. Також у MacBook Air є тонкий і легкий дизайн, що робить його відмінним вибором для подорожей і роботи поза домом.
Поделиться52023-09-01 16:03:48
ароматный табак Вишня весовой tutun-gold.com.ua