NewFriends

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » NewFriends » Флудничек » Прибирання після ремонту


Прибирання після ремонту

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Друзі, як ви справляєтеся з прибиранням після ремонту? У мене в будинку повний хаос, ремонтники нічого після себе не прибрали. Якась хімія є для того, щоб краще відмивати?

0

2

Якщо у Вас є можливість, то краще зверніться у клінінгову компанію Уборка 24. Вони на цьому спеціалізуються. Ми не так давно шукали прибиральницю у Львові https://uborka24.com.ua/ua/lviv/klininh … vka-na-dim. Дуже нам потрібна була жіночка. Я дуже задоволена. Доречі, подруга моя саме якраз замовила прибирання після ремонту, бо такий же "хаос" залишили  їй її ремонтники. Також все ок. Тому рекомендую.

0

3

Поставили басейн і тепер не знаєте як зайнятися тут обслуговуванням басейну? Ось дивіться як треба правильно робити маючи досвід в 20 років ...

0

4

После ремонта так же важно очень хорошо почистить мебель, особенно если она у вас была до ремонта, что бы в новой чистой квартире все было чисто. Предлагают вам воспользоваться услугами вот этой компании, это химчистка Одесса https://4istka.od.ua/ru куда я обращаюсь при необходимости. Здесь приемлемые цены и работу свою делают очень качественно.

0


Вы здесь » NewFriends » Флудничек » Прибирання після ремонту


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz